Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Βράβευση επιτυχόντων 2018

14 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 2018
Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 στον πλατεία του Δημαρχείου Φυλής στην Χασιά,το φροντιστήριο ΑΛΦΑ για τριακοστή δεύτερη χρονιά, βράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση για μαθητές, γονείς, καθηγητές και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. Περήφανοι για τους μαθητές μας και για τα όσα κατάφεραν, τους αποχαιρετούμε από τα θρανία μας, τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους σε ότι μας χρειαστούν στο νέο αυτό ταξίδι της ζωής τους.


Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία της εκδήλωσης μας, τον Δήμο Φυλής για την διάθεση του χώρου της εκδήλωσης, τον Γιώργο Ορφανό για τον φωτισμό του χώρου και την ηχοληψία και τον φωτογράφο μας Δημήτρη Μανώλαρο για το φωτογραφικό υλικό που μας ετοίμασε.
Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας από τις αίθουσες διδασκαλίας για να εκπαιδεύσουμε και να οδηγήσουμε και τους επόμενους μαθητές μας, στην πραγματοποίηση του μεγάλου στόχου τους, την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο που επιθυμούν.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Σεπτεμβρίου 2018

Χώρος Διεξαγωγής

Δημαρχείο Φυλής στην Χασιά
Λεωφόρος Φυλής 43
Χασιά, Φυλή 13351 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2132042700

Διοργανωτής

ΑΛΦΑ φροντιστήριο