Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΨΥΧΟ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

19 Ιανουαρίου 2019 @ 10:00 - 14:00

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΦΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔ. ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018-19
2η θεματική ενότητα για τους μαθητές
« ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ»

 

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 
ΩΡΑ: 10:00-12:00
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΛΦΑ

 

2η θεματική ενότητα για τους γονείς
«ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ»

 

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 

ΩΡΑ: 12:00-14:00
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΛΦΑ

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ :

ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΕΛΕΝΗ Ψυχολόγος

Η ημερίδα αφορά του γονείς των μαθητών και η δήλωση συμμετοχής στην γραμματεία του φροντιστηρίου είναι απαραίτητη. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΦΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔ. ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018-19


Το ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΦΑ  συνεχίζοντας το πρόγραμμα των παράλληλων εκπαιδευτικών του δραστηριοτήτων για την σχολική περίοδο 2018-19, διοργανώνει  ψυχο – εκπαιδευτικά σεμινάρια μαθητών και γονέων.  Πρόκειται για την δημιουργία ομάδων γονέων και μαθητών , που συνήθως θα συναντιούνται κάθε μήνα και  μέσα από επιλεγμένες θεματικές ενότητες με τις οποίες θα καταπιάνονται, θα τους παρέχεται συμβουλευτική  καθοδήγηση. Σκοπός των σεμιναρίων μας είναι  οι γονείς να  μπορούν να ασκήσουν πιο αποτελεσματικά τον τόσο μοναδικό αλλά απαιτητικό τους ρόλο και οι μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες ώστε να διαχειρίζονται με τον καλύτερο τρόπο  τις καθημερινές συναισθηματικές και κοινωνικές τους δυσκολίες.

Η θεματολογία των σεμιναρίων θα είναι κάθε φορά διαφορετική και διαμορφώθηκε  από την υπεύθυνη του προγράμματος, ύστερα από αιτήματα μαθητών και γονέων και θα αφορά σύγχρονα θέματα και προβληματισμούς που σχετίζονται με την εφηβική ηλικία. Την αποκλειστική επιμέλεια και τον συντονισμό  αυτής της δράσης,  έχει  αναλάβει  η συνεργάτης μας  ψυχολόγος κυρία Τσάνταλη Ελένη.

 

Τα σεμινάρια προσφέρονται από το Φροντιστήριο Άλφα , χωρίς κόστος συμμετοχής από τον  μαθητή ή τον γονέα.  Η δήλωση συμμετοχής στην γραμματεία του φροντιστηρίου είναι απαραίτητη για την δημιουργία ομάδων, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται μαθητές ή γονείς που θέλουν να παρακολουθήσουν εν

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Ιανουαρίου 2019
Ώρα:
10:00 - 14:00

Διοργανωτής

ΑΛΦΑ φροντιστήριο

Χώρος Διεξαγωγής

ΑΛΦΑ αμφιθέατρο
Τηλέφωνο:
2102471185