Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο-ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας

30 Ιανουαρίου 2019 @ 17:30 - 19:30

Δωρεάν

Tο  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΦΑ σας προσκαλεί  την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17:30 στην αίθουσα ‘’Μελίνα Μερκούρη’’ του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων σε σεμινάριο-ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας, με ομιλητή τον έγκριτο ερευνητή Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ. Στράτο Στρατηγάκη.

 

   Οι μεγάλες αλλαγές που συντελούνται στον χώρο της εκπαίδευσης, της κοινωνίας και της οικονομίας κάνουν επιτακτική την ανάγκη καθοδήγησης των μαθητών και των μαθητριών μας για την επιλογή σπουδών και επαγγέλματος στην νέα εποχή. Η πλούσια συγγραφική δουλειά του κυρίου Στράτου Στρατηγάκη, οι έρευνές  του για την εκπαίδευση και τα επαγγέλματα αποτελούν εγγύηση αξιόπιστης ενημέρωσης.


  Ο ομιλητής του σεμιναρίου μας κ. Στρατηγάκης είναι μαθηματικός – ερευνητής. Είναι εκπαιδευτικός συντάκτης του naftemporiki.gr, καθώς και συνεργάτης της Καθημερινής και του Έθνους. Είναι, επίσης, σύμβουλος σταδιοδρομίας και δημιουργός της ιστοσελίδας ‘’οδηγός σταδιοδρομίας’’. Η ιστοσελίδα αυτή, στην οποία οι μαθητές του φροντιστηρίου ΑΛΦΑ  έχουν αποκλειστική πρόσβαση, περιλαμβάνει εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες και αποτελεί ένα βασικό συμβουλευτικό εργαλείο επαγγελματικού προσανατολισμού.

 

Στο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΦΑ  δίνουμε στους μαθητές μας όλα τα αναγκαία εφόδια που χρειάζονται για να επιλέξουν σωστά σπουδές και επαγγέλματα: ομιλίες, σεμινάρια, αποκλειστική   πρόσβαση στον Οδηγό Σταδιοδρομίας μέσω της ιστοσελίδας μας, ασκήσεις επιλογής σπουδών, ατομική συμβουλευτική σπουδών και σύμβουλο συμπλήρωσης μηχανογραφικού.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό της περιοχής μας .

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30 Ιανουαρίου 2019
Ώρα:
17:30 - 19:30
Κόστος:
Δωρεάν

Χώρος Διεξαγωγής

Δημαρχείο Φυλής στην Χασιά
Λεωφόρος Φυλής 43
Χασιά, Φυλή 13351 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
2132042700

Διοργανωτές

ΑΛΦΑ φροντιστήριο
Στρατηγακης