Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διατροφή και Ψυχική Υγεία στην εφηβεία. Μια αμφίδρομη σχέση

10 Νοεμβρίου 2018 @ 12:00 - 14:00

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΦΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔ. ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018-19
« Διατροφή και Ψυχική Υγεία στην εφηβεία. Μια αμφίδρομη σχέση »

Θα συζητηθούν θέματα και προβληματισμοί σχετικά με την επίδραση της διατροφής στην ψυχική και σωματική υγεία του έφηβου και θα δοθούν πρακτικές συμβουλές επαρκούς σίτισης και διατήρησης της ψυχικής ισορροπίας κατά τη περίοδο των εξετάσεων.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018
ΩΡΑ: 12:00-14:00
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΛΦΑ

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ :
ΔΕΔΕ ΕΦΗ Διατροφολόγος
ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΕΛΕΝΗ Ψυχολόγος

Η ημερίδα αφορά του γονείς των μαθητών και η δήλωση συμμετοχής στην γραμματεία του φροντιστηρίου είναι απαραίτητη. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΦΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔ. ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018-19


Το ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΦΑ στο πλαίσιο των παράλληλων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του για την σχολική περίοδο 2018-19 και αφουγκραζόμενο τις βιολογικές και συναισθηματικές ανάγκες των μαθητών του, διοργανώνει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12:00- 14:00 στο αμφιθέατρο του φροντιστηρίου ΑΛΦΑ, ημερίδα με θέμα «Διατροφή και ψυχική υγεία στην εφηβεία. Μια αμφίδρομη σχέση».

Η ημερίδα τελείται με την συνεργασία της διατροφολόγου κυρίας Δέδε Έφης και της ψυχολόγου κυρίας Τσάνταλη Ελένης, που αποτελούν τις εισηγήτριες της εκδήλωσης. Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς με μαθητές στην εφηβεία . Πραγματεύεται σύγχρονα θέματα και προβληματισμούς σχετικά με την επίδραση της διατροφής στην ψυχική και σωματική υγεία του έφηβου και θα δοθούν πρακτικές συμβουλές επαρκούς σίτισης και διατήρησης της ψυχικής ισορροπίας κατά τη περίοδο των εξετάσεων των μαθητών .

Για την παρουσία στην εκδήλωση απαιτείται απαραίτητα δήλωση συμμετοχής στην γραμματεία του φροντιστηρίου ΑΛΦΑ, προκειμένου να διασφαλίσουμε την άρτια διεξαγωγή της ημερίδας. Για την συμπλήρωση των θέσεων στην ημερίδα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Νοεμβρίου 2018
Ώρα:
12:00 - 14:00

Διοργανωτής

ΑΛΦΑ φροντιστήριο

Χώρος Διεξαγωγής

ΑΛΦΑ αμφιθέατρο
Τηλέφωνο:
2102471185